Jaksaminen suossa-webinaari

02.12.2023 klo 11:00 - 13:00

Auttaessasi muita ihmisiä, muista pitää huolta myös itsestäsi. Vahvista omia voimavarojasi ottamalla ensimmäinen askel kohti parempaa jaksamista ja hyvinvointia.

Monenlaista auttamistyötä tekevät voivat kohdata työssään tilanteita, jotka koettelevat omaa jaksamista ja riittävyyden tunnetta. Uupuminen voi tapahtua huomaamatta, etenkin jos niin fyysiset kuin psyykkiset oireet sivuutetaan. Seurauksena voi ilmetä esimerkiksi unettomuutta, voimattomuutta, ahdistusta tai masennusta. On tärkeää, ettei asioiden kanssa jää yksin, sillä niihin on tarjolla apua ja koulutusta. Oppimalla käsittelemään ja tunnistamaan ensioireita, voi parhaimmillaan ennaltaehkäistä uupumista ja parantaa samalla omaa vireystilaa.

Jaksaminen suossa-webinaarista saat:

  • Tietoa jaksamisesta ja uupumuksesta
  • Tietoa siitä, mikä saa meidät suorittamaan
  • Keinoja jaksamisen tueksi
  • Työkaluja, joita voit soveltaa joko työssäsi tai arkielämässäsi

Kouluttamassa kouluttajapsykoterapeutti (traumapsykoterapia) Tara Tuomisilta sekä työnohjaaja, NLP Practitioner Ilpo Simonen.

Webinaari järjestetään Zoomin välityksellä. Osallistujat saavat kutsun webinaariin sähköpostilla. Webinaarin osallistumislinkki lähetetään samana päivänä, hetki ennen webinaarin alkamista. Jos ilmoittautumisvahvistusta tai linkkiä webinaariin ei näy, kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskaposti-kansio.

Tästä webinaarista tulee tallenne. Tallenne tulee katsottavaksi jälkikäteen kaikille webinaariin ilmoittautuneille. Tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostilla info@geneesi.fi.

Ilmoittaudu

Vain 35,00€

Varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein!
Saat kuitin ja osallistumislinkit sähköpostitse ja tunnuksen tehdessäsi kirjautumistiedot lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.


Tunnuksen avulla voit tulevaisuudessa helpommin ilmoittautua ja osallistua kursseille.